De Kunst van het Leven

Finca el Moralejo is een uniek en ruim opgezet vakantiepark met appartamenten en huizen, ideaal gelegen tegen het natuurgebied "Sierra de las Nieves". Door de ruimtelijke opzet is er voor een ieder privacy. Dit maar liefst 17 hectare grootte landgoed is op 45 minuten afstand rijden van het vliegveld en de stranden van de Costa del Sol.

 

U geniet een adembenemend uitzicht over de gehele Costa del Sol. Gelegen in de natuur omringd door authentieke Andalusische dorpjes. Opvolgende link kunt u in het Nederlands onze verblijven bekijken; accommodatie


De Luxe van de Eenvoud

Gesitueerd aan een van de mooiste wegen van Europa, de A366 die leidt naar de historische stad Ronda. Tussen twee authentieke Andalusische witte dorpjes Alozaina en Tolox. Ruim een half uur van Marbella en andere badplaatsen aan de Costa del Sol. Finca el Moralejo heeft een spectaculair uitzicht over heuvelachtige landerijen en op heldere dagen is zelfs de Mediterriaanse zee te zien. In de omgeving zijn vele parken te bezoeken. Voor wandelaars, fietsers een waar paradijs. Finca El Moralejo geeft je alle ingredienten om passief en actief te ontspannen; wandelen, fietsen, paardrijden of zwemmen in de nabijgelegen rivier Rio Grande. Het park zelf heeft een prachtig zwembad, speeltuin, voetbalveld en gewoon prachtige plekjes om lekker te mijmeren of picknicken.

 

Bruiloften, familiereunies, jaarclubjes, seminairs etc. etc. Foto's spreken voor zich !!!


Twee werelden een familie

Finca el Moralejo is een groot landgoed gerund door de familie Lensvelt. Wij: Peter (Nederlander) en mijn vrouw Nice (Colombiaanse) ontmoette elkaar begin jaren 90 op Bonaire. Getrouwd en er volgde snel drie zonen. Na de beste jaren van Bonaire genoten te hebben wilde we onze horizon verbreden en na drie orientatie trips naar Spanje werden we verliefd op Andalusie. Vooral in en rondom de pittoreske dorpjes vonden we dezelfde dorps sfeer die we gewend waren van Bonaire. Sinds 2003 zijn we de trotse eigenaren van Finca El Moralejo.'Geluk Herbergen' Drie jaar op een rij gekozen als beste vakantiepark van Spanje door Zoover, hoge notering van facebook en tripadvisor bewijzen dat Finca el Moralejo het recht heeft te bestaan. Uw welzijn en vakantie worden door ons persoonlijk verzorgd. Dit is geen geld motiverende baan, maar uit liefde en noodzaak paradijs delen met onze gasten.

 

Om te reserveren gelieve het contact formulier in te vullen of me even te whatsappen.